algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els metges joves de l'Hospital volen organitzar-se en un sindicat mèdic

Amb ell es volen sentir més representats i fer valer les seves necessitats

El col·lectiu de metges de l'Hospital Comarcal de Manacor ha iniciat els primers contactes amb el sindicat mèdic per constituir una associació en la qual es vegin representats, ja que inicialment només hi ha quatre sindicats amb representants al centre: SATSE, SAE, CCOO i UGT, en els quals no s'especifica la representació mèdica.

Fonts sindicals informaren dies ençà d'aquest moviment de base que està integrat principalment per joves professionals que desitgen aconseguir una major representació sindical i fer valer la seva veu en les negociacions del conveni col·lectiu que s'estan duent a terme a la fundació.

Les seves reivindicacions se centren principalment en dos eixos; l'equiparament dels seus salaris amb els de la Fundació Hospital d'Alcorcón a Madrid, tal com ho fa la resta del personal del centre hospitalari de Manacor, i retallar el nombre d'hores de guàrdia que es fan a l'any. Envers aquest darrer aspecte, cal esmentar que alguns facultatius varen fer més de mil hores extraordinàries l'any passat.

D'altra banda, aquests dies, tant el personal en conjunt com la directiva de l'Hospital de Manacor es troben a l'espera de la resolució del recurs d'alçada que s'interposà davant la Conselleria de Treball i Formació del Govern per la directiva del centre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.