cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

Els primers titulars superiors del Pau Casesnoves en surten tots amb feina

L'institut ha aconseguit que 62 empreses de la comarca els deixassin fer pràctiques

90208
L'acte de cloenda del curs va ser presidit per Miquel Lladó, Francesc Romero, Pere Rotger i Carme Oliver, directora del centre. | A.V.

Empresaris del Raiguer i de la costa han contractat tots els alumnes de la primera promoció que han obtingut el títol superior de l'Institut de Secundària Pau Casesnoves. Aquest fet ha estat possible perquè un total de 62 empreses del Raiguer i de la zona costanera han acceptat que els alumnes de grau superior i també els de grau mitjà hi realitzassin les pràctiques. De fet, el 80 per cent dels joves que han cursat el grau mitjà també n'han sortit col·locats, segons confirmà ahir la mateixa directora del centre, Carme Oliver.

També va ser ahir quan el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació, Miquel Lladó, que presidí l'acte de cloenda de curs, lloà davant els alumnes la directiva del centre pel fet d'haver estat capaços «d'obrir les portes a la societat i connectar els joves amb la realitat social, i això és molt important». Així mateix, Lladó es va adreçar als titulars superiors per fer-los saber que a la Cambra de Comerç s'hi poden dirigir per assessorar-se i també per si han de fer tutories. El president acabà el seu discurs recordant als alumnes que «el contracte no dóna garantia d'ocupació, la donen els coneixements».

De cara al curs vinent, l'Institut de Secundària Pau Casesnoves s'ha adreçat a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació per demanar la seva col·laboració en un projecte que té com a marc «una cooperació progressista de l'educació, que determina una nova manera d'entendre les relacions entre l'educació i la societat». El Pau Casesnoves demana el suport a la Cambra de Comerç per dur a terme un conjunt d'actuacions entre les quals s'inclouen estudis i recerques encaminats a obtenir dades que permetin detectar problemàtiques concretes dins el món laboral i perfilar les respostes adients per afrontar-les; també considera oportú demanar col·laboració per realitzar reunions de grups de treballs tècnics que reflexionin i debatin al voltant de temàtiques que es consideren d'especial rellevància i interès.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.