cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

El sospitós de la desaparició de Carme del Salto declara i queda lliure

L'alemany declarà que deixà la jove a Portocristo poc després d'anar-se'n del pub

Les autoritats alemanyes varen localitzar, interrogar i deixar en llibertat el sospitós de la desaparició de Maria del Carme del Salto Fajardo, les inicials del qual corresponen a A.U., de 35 anys, i la descripció física del qual és coneguda per tothom: alt, corpulent, amb els cabells arranats i que du un tatuatge al coll.

Quan es compleix un mes del presumpte rapte d'aquesta jove, natural de Portocristo i de 28 anys, a l'exterior del pub Van-Van de Cala Bona, a Son Servera, l'única pista que semblava inicialment vàlida per posar una mica de llum sobre aquest obscur cas s'ha extingit amb l'alliberament de l'únic sospitós, de la darrera persona que va ser vista acompanyant Maria del Carme durant la matinada del dia 22 de maig, aproximadament a les 4.00 hores.

Poques coses estan clares sobre aquella tèrbola nit boja d'alcohol i diversió. Gràcies als testimonis recollits per la Guàrdia Civil se sap que aquesta jove va caure per l'escala de l'establiment i que es colpejà el cap. Que l'home que les autoritats alemanyes han interrogat la va agafar i la ficà dins el seu cotxe, una ranxera de la marca Opel, mentre l'amiga de Carme acudia a un hotel proper a demanar un taxi. S'ha constatat que el sospitós és monitor de submarinisme, i que practicà aquest esport mentre es trobava de vacances a l'Illa, allotjat en un apartament de Cala Bona.

A.U. va manifestar en la seva declaració davant de la Policia que era cert que havia conegut la jove, que l'havia acompanyada, però que poc després l'havia deixada a Portocristo. El turista abandonà l'Illa de manera precipitada a bord d'un buquebús amb destinació a Barcelona, només set hores després que es perdés la pista de Carme del Salto, i molt abans del que tenia previst, però aquest assegurà a les autoritats que la seva ràpida marxa havia estat motivada per un problema familiar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.