algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

Arresten un pertorbat mental que segrestà tres menors en un parc públic del Molinar

Funcionaris del Grup de Menors (Grume) del Cos Nacional de Policia varen arrestar un individu de 28 anys, la identitat del qual no ha estat facilitada per la seva condició de pertorbat mental, perquè havia segrestat tres infants menors de vuit anys que es trobaven jugant en un parc del Molinar.

L'home, que es trobava ingressat a l'Hospital Psiquiàtric, era conegut pels petits com «el boig». Fa prop d'un mes, aquest jove s'acostà al recinte públic on es divertien els afectats i els va escometre perquè se n'anassin amb ell. Els nins s'hi varen negar, i abans que no poguessin fugir l'ara detingut els agafà i els ficà dins una furgoneta.

Amb aquest vehicle, l'individu els traslladà a un descampat situat a Ciutat Jardí, això sí, havent topat durant el camí contra diversos cotxes estacionats, cosa que deixà clar que el segrestador no sabia conduir. Un cop al lloc, aquest home deixà els tres menors tancats dins la furgoneta, però ells aconseguiren obrir la porta i escapar corrents. El detingut s'adonà de la situació i els encalçà, però no va poder agafar-los.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.