algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

El pacte PP-CPU preveu duplicar les àrees de govern a cada nucli de població

Els independents gestionaran Can Picafort com si fos un ajuntament a part

«Per una qüestió tàctica, no per demanar la independència, Can Picafort Unit (CPU) agafarà la batlia de Can Picafort i Son Serra de Marina i donarà la batlia de Santa Margalida a Antoni del Olmo, encara que no asseguram al PP que tengui la batlia els quatre anys, només si compleixen el pacte. Si no el respecta, no descartam una moció de censura». Així de contundent s'expressà ahir el cap de llista de CPU, Fèlix Estelrich, moment abans que els independents de Can Picafort firmassin el pacte de govern amb el PP de Santa Margalida.

Les condicions del pacte que ahir es firmà i que dóna la «batlia» de Can Picafort a Fèlix Estelrich i la de Son Serra a Joan Canet són força inusuals. Sembla ser, segons informaren tant Estelrich com Del Olmo, que les àrees municipals es duplicaran. A Can Picafort, el CPU distribuirà entre els seus regidors totes les àrees municipals com si d'un Ajuntament petit es tractàs.

El PP farà el mateix a Santa Margalida poble. Però, com que els independents no demanen la independència del nucli costaner, a l'hora de figurar els partits es posaran d'acord per designar un sol regidor com a cap d'àrea. Això sí, abans de fer aquest repartiment ja ha quedat clar, i així ho reafirmà Estelrich, que Urbanisme i Turisme el gestionarà CPU. L'actual batle, Antoni del Olmo, veu encertat aquest sistema de gestió que ha signat amb el CPU perquè entén que els independents «quasi, quasi compten amb el 50 per cent de vots i tenen més pes que nosaltres dins la zona costanera». Can Picafort Unit (CPU) va aconseguir 914 vots a les eleccions del 13-J. Mentre que el PP local va ser votat per 1.094 persones, i passà a ser la segona llista més votada dins la localitat després del PSOE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.