algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
29°

Fageda: «Vull agrair als ciutadans que aquests dies ens han fet arribar el seu suport»

El candidat popular esclatà d'alegria quan li comunicaren la decisió de la Junta Electoral

«Vull agrair a tots els ciutadans que en aquests dies m'han fet arribar el seu suport. Han estat molts, i això, sens dubte, mai no ho oblidaré». Aquestes eren les primeres declaracions que va fer a Diari de Balears el batle de Palma en funcions, Joan Fageda, quan acabava de conèixer el resultat de la Junta Electoral, que li retornava la majoria absoluta.

Fageda s'assabentà de la bona nova en el transcurs de la inauguració de l'exposició Nacional de Filatèlia Temàtica a l'edifici de la Llonja. L'acte s'inicià a les 19.30 hores. Joan Fageda va complir i va fer el recorregut per l'exposició. Mitja hora més tard, el seu semblant era diferent, podia alenar tranquil. La regidora de Cultura de l'Ajuntament en funcions li va donar la notícia: «Ha anat bé». «Ha anat bé? "demanà, encara una mica intranquil. «Confirmat», era bon moment perquè el batle tenia una copa de cava en les mans i aprofità per brindar amb companys que tenia al costat i organitzadors de l'acte.

De la intranquil·litat s'havia passat a la serenitat. «He d'expressar la meva satisfacció per la gran feina que ha duit a terme la Junta Electoral», i si bé Fageda va dir que això era un primer reconeixement, afegí que encara no hi havia res definitiu. «Crec que els altres partits impugnaran a Madrid».

Després continuà la festa a l'edifici de la Llonja, això sí atenent les telefonades. Estava satisfet, se'l veia relaxat i content i no frissà d'anar-se'n. Seguí conversant amb organitzadors de l'exposició i amb els simpatitzants que varen ser presents per fer-li costat. Després va partir cap a l'hotel Palas Atenea, on la direcció del seu partit analitzava els resultats electorals. El batle en funcions va ser felicitat per tots els presents, començant per la consellera de la Presidència en funcions, Rosa Estaràs, i seguit per Jaume Matas i per Gabriel Cañellas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.