algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Un home gran agredeix un menor amb una barra de ferro a la Feixina

Antonio F.C., un home de 68 anys que viu en la indigència, i al qual no li consta cap domicili conegut, va ser arrestat per funcionaris de la Policia Local de Palma per haver agredit un menor de 12 anys a la Feixina amb una barra de ferro.

Els fets varen tenir lloc divendres, devers les 16.30 hores de l'horabaixa en aquest parc públic situat a l'avinguda de l'Argentina. El menor agredit era en companyia de diversos companys jugant a les instal·lacions públiques quan, aparentment i segons la versió facilitada pels denunciants, un home d'aspecte desarreglat i de més de seixanta anys el va colpejar amb l'esmentada barra metàl·lica. Una patrulla es desplaçà al lloc per recollir dades sobre els fets.

Els agents comissionats al recinte municipal pogueren observar amb claredat que el menor presentava un fort cop blau al colze esquerre. Segons testimonià la mateixa víctima, l'atac s'havia produït per causes completament injustificades, i l'agressor havia fugit després de manera apressada en direcció al passeig de Mallorca.

Els funcionaris acudiren als voltants de la Riera, i poc després localitzaren un individu que coincidia plenament amb la descripció facilitada: un indigent d'avançada edat i que anava molt brut. El tret que va ser determinant per concretar les sospites va ser que subjectava amb una mà la barra metàl·lica amb què presumptament havia atacat poc abans el menor afectat.

L'ara detingut, que es trobava completament indocumentat, manifestà als agents de manera espontània que havia agredit el menor perquè «era un cabró». Els agents posaren en coneixement de la mare de l'infant els fets i la varen informar sobre el procediment que havia de seguir per presentar la corresponent denúncia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.