algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

El PSM denuncia irregularitats en el cens electoral d'Escorca

El PSM d'Escorca ha presentat una denúncia contra l'Ajuntament d'Escorca davant la Junta Electoral, ja que consideren que en el cens d'electors del municipi s'hi han produït algunes irregularitats que cal corregir.

Actualment Escorca compta amb 275 residents amb dret a votar el proper 13 de juny, tot i que segons denuncia el PSM-Nacionalistes de Mallorca, un bon nombre d'ells no compten amb cap residència al municipi i figuren al cens amb l'adreça de plaça dels Pelegrins, que com bé se sap, correspon al Santuari de Lluc.

La Junta Electoral es troba en aquests moments estudiant la denúncia presentada pels nacionalistes, i segons va comentar Pep Vicens, segon a la llista del partit, per darrere de Joan Barceló, en el número 1, és molt probable que s'obligui l'Ajuntament d'Escorca, fins ara comandat pel PP, a rectificar el cens, fet que si succeeix perjudicarà notablement els populars. Avui mateix, la Junta Electoral podria prendre la decisió un cop estudiats els motius al·legats pel PSM en la denúncia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.