algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

Els vols d'Eivissa i Menorca tornaren a arribar a les tres hores de retard

No obstant això, Ibèria assegura que no cancel·larà cap dels seus serveis

Mentre els retards continuaren ahir a Son Sant Joan en els vols interinsular, que arribaren a les tres hores, el director general de la companyia Ibèria, Àngel Mullor, assegurà que, una vegada aconseguit la signatura del conveni amb el Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries (Sepla) per tres anys, no serà necessari mantenir les cancel·lacins de vols anunciats per al segon semestre de l'any. Mullor especificà que «esperam que no faci falta suspendre aquelles famoses 16.000 hores de vol» i insistí que «les anul·lacions anunciades no afectaven a operacions, sinó a hores de vol».

L'aeroport de Palma no patí cap cancel·lació, un dia després de l'acord entre Ibèria i el Sepla. Ahir, Son Sant Joan realitzà 614 moviments, el que suposà que uns 83.000 passatgers utilitzaren les seves infraestructures.

No obstant això, les conexions interinsulars continuen sense recuperar el seu fluxe de normalitat, ja que durant la jornada d'ahir acumularen una gran quantitat de demora, una mitjana de 144 minuts, com així ho demostra un Eivissa-Palma, amb 168 minuts de retard, i un Menorca-Palma, amb 119 de torbaments, de la companyia Ibèria.

A les 18.00 hores, havien operat 342 vols, d'aquests un 65% arribaren en hora, mentre que la resta sumaren una mitjana de 24 minuts de torbament.

La «tranquil·litat» aeroportuària també arribà a l'aeroport de Barajas (Madrid), el més castigat pel «caos», que sofrí cinc cance·lacions.
Per altra banda, el ministre d'Indústria i portaveu del Govern central, Josep Piqué, considerà que l'acord entre Ibèria i el Sepla «és un pas més cap a la progressiva normalització del transport aeri» i permetrà afrontar sense problemes la prevista oferta pública d'accions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.