cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

La manca d'un planejament general, eix del debat preelectoral de Manacor

Els candidats insistiren en Ultima Hora Ràdio a millorar les infraestructures

Dos temes candents centraren les intervencions dels cinc candidats a la batlia de Manacor que participaren ahir en el debat d'Ultima Hora Ràdio: la manca d'un pla general que permeti un desenvolupament ordenat de l'urbanisme i la falta d'estacionaments.

Maria Antònia Vadell (PSM), Francesc Acuñas (PSOE) i Jaume Brunet (AIPC) dirigiren part de les seves intervencions a criticar la gestió duita a terme per la candidata del PP i actual batlessa, Catalina Sureda. Mentrestant, Antoni Frau, representant de la Unió de Convergències, soci de govern de l'equip municipal, va orientar les seves exposicions a divagar sobre el futur del municipi i apuntà la necessitat d'una solució per al torrent.

Escampant en veu ben alta la necessitat de canviar el sistema de funcionament de l'Ajuntament, Vadell acusà Sureda d'ineficàcia i de jugar amb els ciutadans per vendre'ls les passades eleccions un pla general que no s'ha duit ben a terme des de l'any 1979 i que ha quedat penjant. Ara coincideix amb Sureda en la necessitat de fer feina aviat per aconseguir almanco unes normes subsidiàries que minvin el «desgavell urbanístic».

El socialista Acuñas, qui més intervencions va fer, increpà Sureda amb les seves interrogacions directes a les quals la candidata popular no oferí respostes contundents. El socialista va concloure qüestionant seriosament la credibilitat de l'Ajuntament.

Alhora, Brunet posava sobre la taula la necessitat de fer millores de futur al port. Millores que li permetin créixer i que impedeixin el seu ofegament. Entre els exemples, hi havia la possible ampliació del moll de Portocristo.

Conseqüència directa de la manca d'un planejament general, sorgia el segon tema de debat: la manca d'estacionaments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.