nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

Treball sanciona amb mig milió la Fundació Hospital perquè no regula les hores de guàrdia

El gerent del centre, Carles Ricci, recorrerà la resolució

La Conselleria de Treball i Formació del Govern balear ha interposat una sanció de 500.000 pessetes a la Fundació Hospital Manacor per la manca de regulació d'hores de guàrdia. La resolució dóna així la raó al sindicat UGT a la denúncia presentada el passat dia 14 de desembre, «perquè no respecta el descans entre jornades i perquè atempta contra l'assistència als usuaris».

A l'escrit remès a la UGT i a la Fundació Hospital de Manacor, la direcció general de Treball expressa que «a la inspecció consta que l'empresa ha infringit els preceptes legals». A la denúncia s'especificava que «l'Hospital fa una lectura errada referent a les Jornades Especials de Feina, pel que es deriven situacions que manquen de tota legalitat, ja que permet que determinats treballadors puguin sobrepassar el còmput anual d'hores establert al conveni col·lectiu d'Establiments Sanitaris d'Hospitalització, Consulta i Assistència de Balears en vigor, dient que són hores de guàrdia».

Carles Ricci, director gerent de l'Hospital, explicà que «interposarem un recurs contra la resolució ja que el que es fa a l'hospital són guàrdies i les continuarem fent de forma regulada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.