muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

El PSM fa una inauguració simbòlica de l'hospital i en critica el pla funcional

El PSOE qualifica de «fantasmada» la presentació feta pel president de l'Insalud

La presentació del pla funcional del futur hospital comarcal ha generat una gran polèmica, sobretot des d'algunes de les forces polítiques integrants de l'oposició a l'Ajuntament d'Inca i al Govern balear.

Els del PSM varen ser els primers de reaccionar i també els més irònics a l'hora de manifestar les seves crítiques en protagonitzar una simbòlica i sarcàstica inauguració de l'hospital, amb una tallada de cinta al solar on s'ha de construir i en què prengueren els candidats del PSM a la batlia d'Inca i a la presidència del Govern balear, Antoni Alorda i Pere Sampol.

El PSM qüestiona que l'hospital estigui fet el 2003 i assegura sarcàsticament que no s'haurà acabat ni d'aquí a 4 anys ni d'aquí a 8. Sampol mostrà la seva sorpresa perquè «després de la campanya publicitària institucional feta per l'hospital creia que ja el trobaria fet, però l'únic que he trobat són ametlers». Sampol acusà el Govern balear de dur a terme «una manipulació i vendre una moto als ciutadans però traint els seus interessos». I és que els nacionalistes recorden que la reordenació del mapa sanitari balear suposarà una reducció del nombre de llits hospitalaris.

Des del PSOE, la regidora Francina Armengol qualificà de «fantasmada» la presentació del pla funcional i qüestionà la seva existència real, ja que a ningú no se n'hi ha facilitat una còpia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.