algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

El Govern manté la confiança en Cubero i lleva ferro al fet que faci costat al batle

El director general continuarà en el càrrec i diu que «ser suplent no és ser candidat»

El portaveu del Govern balear i conseller d'Educació, Cultura i Esports, Manuel Ferrer, llevà ahir tota importància a la presència del seu director general de Personal Docent, Javier Cubero, a la llista independent del batle, Cosme Adrover.

Ferrer es limità a comentar que aquest assumpte «no té la més mínima importància i tampoc no la tindria si es presentàs com a suplent en una candidatura del PSOE». El portaveu també afegí, amb seguretat, que Cubero continuarà en el seu càrrec de confiança del Partit Popular. D'altra banda, el director general manifestà ahir que entén que la seva inclusió en el darrer lloc de la candidatura independent de Santanyí com a suplent «no és ser candidat». Així mateix reiterà que «com a director general he de complir de manera eficaç les directrius que me fixa el meu conseller i a això m'estic dedicant».

Javier Cubero també donà a entendre que no pensa presentar la seva renúncia al partit. «Per desgràcia m'he de dedicar intensament fins el mes de setembre a la meva tasca, doncs nosaltres no tenim vacances. Però si deix el meu càrrec avui, demà o d'aquí a tres anys, no serà per motius electorals, sinó perquè així ho haurà decidit el meu conseller. Fins aquest dia, continuaré fent feina en l'única cosa que en puc fer, doncs no tinc més temps», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.