muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

PSM-PSOE acusa el PP de manipular el padró per al seu benefici electoral

El popular Gabriel Matas quedà indefens davant els atacs de Mateu Ginard

El candidat a la batlia de Montuïri pels partits PSM-PSOE, el nacionalista Mateu Ginard, va recriminar a Gabriel Matas, candidat pel grup popular, que el PP estava manipulant el padró municipal per al seu benefici electoral.

Aquest va ser el punt més conflictiu, juntament amb el tema de les Normes Subsidiàries, en el decurs del debat entre Ginard i Matas que va tenir lloc ahir migdia a Ultima Hora-Part Forana, dirigit per Juanjo Sánchez.

Encara que el començament va ser bastant tranquil, a mitjan debat Ginard va destapar les presumptes irregularitats de l'equip de govern popular en relació al cens electoral. El candidat nacionalista va criticar a Matas que des de l'Ajuntament no es donava opció als grups de l'oposició a comprovar el padró.

«El batle, Joan Antoni Ramonell, va donar ordres que no ens podien mostrar els cens i que si ho volíem veure havíem de sol·licitar-ho per escrit; això no ens pareix correcte ja que els regidors tenim dret a veure aquesta documentació».

Ginard, a més, va denunciar pels micròfons d'UH Radio que «vosaltres aneu a cercar la gent perquè s'empadroni».
El candidat a la batlia de Montuïri pel PP, Gabriel Matas, va assegurar que aquestes acusacions no eren certes i que «no les pots demostrar, no és veritat que facem feina amb el padró, a més si el vol veure està a exposició pública».

A això Ginard va dir que «existeixen dos padrons, un que està a exposició pública i l'altre que ho teniu vosaltres i amb el qual feis feina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.