cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Nova víctima mortal, la sisena d'enguany, a les costes de Xorrigo

Jorge David Rueda, de 26 anys, topà contra un camió mentre feia un avançament i morí quasi a l'acte

73378

La carretera de Manacor, concretament el perillós i tràgic tram de les costes de Xorrigo, s'apuntà ahir la seva sisena víctima mortal en accident de trànsit en els poc més de quatre mesos que han transcorregut d'enguany.

Jorge David Rueda Fernández, un jove de 26 anys, circulava amb el seu Ford Orion matrícula PM-3086-AD en direcció a Palma sobre les 12.45 hores del migdia d'ahir. En el moment d'efectuar un avançament improcedent, sobre el quilòmetre 15'1 de l'esmentada carretera, col·lidí frontalment contra un camió de gran tonatge que transportava blocs de ciment que anava per l'altre carril.

Tan gran va ser el xoc entre el vehicle pesant i el cotxe que Jorge David Rueda va morir a l'acte, i va ser arrossegat per inèrcia dins el seu Ford durant més de 10 metres, fins que el conductor del camió aconseguí aturar-se.

Els serveis sanitaris del 061 varen ser comissionats telefònicament al lloc, i els facultatius de la unitat enviada al lloc provaren, sense èxit, de reanimar el conductor. Sota aquestes circumstàncies, els metges certificaren la seva defunció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.