nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

El jove que matà Andrea Heredia de dos trets serà acusat d'assassinat

L'acusació, a càrrec de Fernando Mateas, manifestà que havia planejat el crim

José García Coronado, el jove que dia 8 matà la seva companya sentimental a Manacor, serà acusat d'assassinat i de tinença il·lícita d'armes. Així ho anuncià el fiscal José Zaforteza, que va comunicar ahir a l'acusat els delictes que li imputarà. El Ñaco va ser conduït ahir al jutjat de Manacor per assistir a la vista preliminar que exigeix el procediment del jurat. La família de la difunta Andrea Heredia Orta, que exercirà l'acusació particular contra el detingut, ha contractat l'advocat penalista Fernando Mateas perquè representi els interessos del clan en aquest cas. El lletrat imputarà a José García Coronado els delictes d'assassinat i tinença il·lícita d'armes, ja que està convençut que havia planejat la mort de la jove i que no li va donar l'oportunitat de defensar-se.

L'acusat, que tornà a cobrir-se el rostre en entrar a l'edifici oficial, ja ha confessat el crim, però ha al·legat a manera d'atenuant que es trobava sota la síndrome d'abstinència, ja que havia abandonat el tractament a base de metadona i no s'havia injectat heroïna, a la qual és addicte. El jove és considerat un delinqüent habitual a causa dels seus nombrosos antecedents, i manifestà en la seva primera declaració que la pistola que emprà per matar Andrea és la mateixa que es va fer servir en els tiroteigs de principi del mes passat a Manacor.

La família Orta Gámez ho nega i per això sol·licità al magistrat a través del seu misser Fernando Mateas que es realitzi una prova balística comparativa per tal de demostrar que l'imputat ha fet una declaració falsa, i que no es tracta de la mateixa pistola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.