algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PSOE fa campanya amb el candidat d'Aguilar de la Frontera per captar el vot immigrant

Més de mil persones són nascudes en aquest poble cordovès

El PSOE ja ha encetat la campanya política a la ciutat encara que sigui de manera oficiosa i ho ha fet apostant pel vot dels immigrants peninsulars residents a Inca. Per això s'ha organitzat l'agermanament de l'agrupació d'Inca amb la de la localitat cordovesa d'Aguilar de la Frontera. Amb aquesta finalitat, els socialistes inquers han dut Francisco José Zurera, el candidat a la batlia de la ciutat, que també és diputat al Parlament per aquesta província.

Aquests actes s'han de lligar amb el fet que la ciutat té un miler llarg d'habitants que procedeixen directament d'aquesta localitat, des d'on es desplaçaren fins a Inca fa algunes dècades per trobar-hi una feina digna. Aguilar de la Frontera, amb 13.000 habitants, depèn de manera quasi exclusiva del conreu de l'olivera. El poble és governat en aquests moments per Esquerra Unida i els socialistes només compten amb quatre regidors. Zurera compartí tota la jornada d'ahir amb la candidata inquera Francina Armengol que el passejà per tota la ciutat aprofitant que hi havia el mercat acompanyats també pel candidat a la presidència del Govern balear, Francesc Antich. Durant la passejada foren nombroses les persones, sobre tot grans, procedents d'Aguilar que s'adreçaren a Zurera per saludar-lo.

Franisco Zurera que no havia estat mai a Inca en tenia referències llunyanes d'una «ciutat gran i dinàmica en la qual el sector del calçat hi predomina». Zurera va tenir paraules crítiques per la polèmica que ha arrossegat la Feria de Abril feta a la ciutat per les pancartes i pintades i sobretot pel fet que s'hagués negat la seva participació al PSOE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.