algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els veïns volen mesures per evitar l'impacte de la planta de compostatge

Els afectats Son Bats exigiran al president Matas que les instal·lacions funcionin de manera adequada

Els veïns de la zona de Son Bats, afectats per la propera construcció d'una planta de compostatge vora la depuradora mancomunada del Pla, exigeixen al Govern balear que prengui les mesures adients per minimitzar l'impacte ambiental que pugui ocasionar el seu funcionament. De fet, tot i les protestes d'aquest col·lectiu, l'Ajuntament d'Ariany, on es troba ubicada la depuradora, ja ha atorgat els oportuns permisos legals.

Per aquest motiu, els veïns fan comptes demanar hora al president del Govern balear, Jaume Matas, per tal d'exposar-li les seves preocupacions. Segons han esmentat, volen que es faci un seguiment intensiu del funcionament de la planta tal com s'ha fet darrerament amb la depuradora.

Els veïns se senten perjudicats no només per les molèsties en forma d'olor que hauran de patir sinó també per la possible existència de contaminació als aqüífers de la zona i també per la devaluació que experimentarà el valor de les seves finques. Els afectats s'han mostrat molt molests i enganats amb l'actitud del Govern ja que, segons esmenten, «se'ns assegurà que no es donaria cap permís ni es faria cap passa sense informar-nos-en primer i no han respectat aquest acord».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.