nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

Medi Ambient dóna el vistiplau al camp de golf que vol fer Grupotel

La Comissió informà favorablement a partir de l'estudi dels hotelers

La Comissió Balear de Medi Ambient ha informat favorablement de la construcció d'un camp de golf limítrofe al parc natural de l'Albufera a partir de l'estudi d'impacte ambiental presentat per la promotora Golf Platja de Muro S.A., que agrupa les cadenes hoteleres Grupotel, Garden, Iberostar i Eden. Així ho explicaren ahir des de la Conselleria de Medi Ambient, alhora que apuntaren que havien tingut en compte l'estudi d'impacte ambient de la promotora perquè «tècnicament és molt bo».

El conseller de Medi Ambinet, Miquel Ramis, no va assistir ahir a la Comissió Balear de Medi Ambient i dilluns passat abandonà la junta rectora del parc natural de l'Albufera quan tractaven aquest tema en concret, perquè ell és part implicada com a accionista del Grupotel, la cadena hotelera propietat de la seva família. A la sortida de la reunió mantinguda amb la junta rectora, Ramis afirmà que la directora del parc natural havia fet un resum de l'estudi d'impacte ambient presentat per la promotora i amb relació a les conclusions d'aquest, l'informe assenyalà que eren favorables. Ramis després es demanà: «Quina empresa promotra seria la que presentaria un informe desfavorable?».

Ahir, la Comissió Balear de Medi Ambient arribà a la conlusió que la construcció del camp de golf de Son Bosch «no influirà en el sistema natural de l'Albufera». Després afegiren que el golf no es regarà amb aspersió, sinó per mitjà d'un sistema de regadiu subterrani i que Règim Hidràulic controlarà l'aqüífer. Després, des del GOB recordaven que l'informe del tècnic de la Conselleria de Medi Ambient alertava de l'impacte ambiental que durà omplir Son Bosch amb 20.000 viatges de camions de 20 tones de terra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.