nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

La cabina telefònica de Randa fa quatre mesos que no funciona

Els veïns s'han posat en contacte amb Telefònica debades

L'Associació de Veïns de Randa, terme municipal d'Algaida, ha denunciat que la cabina telefònica està trencada des de fa quatre mesos i que l'organisme competent no ha fet res per solucionar-ho. El president del col·lectiu, Pere Verdera, ha explicat que «ens vàrem posar en contacte amb la companyia de Telefònica per si ens podien arreglar el telèfon públic, però ara per ara no hem rebut resposta».

Verdera assegura que l'associació es va posar en contacte amb l'Ajuntament per veure si des de la Institució, Telefònica els faria més cas.
Verdera ha expressat que «malgrat que el poble sigui petit, ja que només som uns 80 habitants, necessitam aquest servei públic encara que s'utilitzi poques vegades».

El batle d'Algaida, Jaume Jaume, (PSOE) assegura que «des de l'Ajuntament s'han fet gestions amb la companyia Telefònica i si la situació no es regularitza en poc temps, seré jo qui em preocuparé personalment que posin en marxa aquest servei». Jaume ha expressat que «la cabina telefònica de Randa s'ha trencat diverses vegades, però això no explica que no s'hagi de posar aquest servei que és tan necessari».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.