algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Es Pujol, a 20 dies de ser realitat

A la sessió plenària de l'11 de març, la Sala aprovarà el projecte d'urbanització

El Consistori de Santanyí donarà el vistiplau al projecte d'urbanització des Pujol a la sessió plenària que es farà el proper dia 11 de març. Així ho esmentà el batle, Cosme Adrover, després d'assabentar-se que la comissió balear de Medi Ambient aprovà ahir el darrer tràmit d'aquest projecte.

La comissió d'ahir aprovà la prescripció dictada per la comissió del passat mes de maig, també recollida per la Comissió Insular d'Urbanisme (CIUM) en aprovar-se el pla parcial. La prescripció feia referència a la necessitat que el projecte d'urbanització presentàs un informe favorable de l'Institut Tècnic Geominer Espanyol envers la impermeabilització del camp de golf que inclou el projecte. Aquest informe hauria d'establir la viabilitat de la impermeabilització d'algunes zones del camp per evitar que les filtracions de les aigües depurades, amb alt contingut en clorurs, salinitzàs l'aqüífer que es troba vora la urbanització.

Tot i la indicació favorable de l'informe, el diputat nacionalista Antoni Alorda afirmà que «no queda clar que la impermeabilització inclogui una mesura de seguretat per evitar el risc de contaminació d'algunes zones del voltant de la urbanització». Segons explicà Antoni Alorda, les aigües que quedin engorgades entre la capa impermeable i la superfície s'esbarraran cap a altres zones on manqui aquesta capa, ja que sembla que no s'ha previst una mesura de seguretat per recollir aquestes aigües.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.