nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

Un regidor vigila les obres de l'institut de l'Arenal per evitar-ne retards

Quan falten tres mesos perquè s'entregui, només s'han aixecat les columnes mestres

L'Ajuntament de Llucmajor ha designat Lluc Tomàs, actual regidor d'Hisenda, com a encarregat de vigilar el curs de les obres de l'institut de l'Arenal.

L'objecte d'aquesta iniciativa és que «els treballs no sofreixin cap tipus d'endarreriment i el centre pugui ser entregat en el temps previst, abans del mes de juny», explicà el batle, Gaspar Oliver.

Després de col·locar-se la primera pedra del centre en el mes de juny de l'any passat, l'empresa concessionària, Agroman SA, renuncià el 28 de setembre a continuar endavant les obres. Gairebé només s'havia fet un mes i mig de feina.

La represa dels treballs per la segona concessionària, FCC, no es dugué a terme fins a final de gener, fet que s'esdevingué quan falten tres mesos i mig perquè s'hagi d'entregar l'obra i encara només s'han aixecat les columnes mestres de la planta baixa de l'edifici.

Segons el batle, aquest retard de quasi cinc mesos no impedirà que l'obra sigui entregadada a temps. «Quan es negocià la segona concessió, FCC es va comprometre a complir els terminis establerts i, des que s'han reprès els treballs, s'hi està fent molta de feina; fet que no ens dóna motiu per pensar que no serà així» afirmà Oliver.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.