nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

El vaixell fondejat a Formentor no serà redreçat fins d'aquí a uns dies

Dins l'embarcació encara hi romanen els 28 tripulants

La presència del vaixell de càrrega Tlemcem en les aigües de Formentor s'allargarà durant una temporada a causa dels problemes existents per redreçar-lo.

L'embarcació roman varada a poca distància de la costa després que dissabte passat s'hagués produït un important moviment de la càrrega que transportava. El Tlemcem va patir problemes a causa del temporal quan efectuava el trajecte entre Marsella i Alger. El capità del vaixell decidí variar el rumb per refugiar-se a Formentor i així evitar més danys.

Un portaveu del Centre Regional de Coordinació i Salvament Marítim indicà que la nau «no està embarrancada», sinó que el capità s'estimà més arribar fins a aigües poc profundes per aconseguir que la càrrega s'estabilitzàs.

Des de dissabte han estat evacuats dos passatgers que anaven en el vaixell i els 28 tripulants encara romanen a l'interior efectuant els treballs quotidians. Aquests treballadors s'encarregaren dimecres de solucionar el problema existent amb les seixanta vaques que varen morir a bord a causa del moviment de la càrrega. Els operaris ficaren els animals dins uns grans contenidors i els acabaren d'omplir amb calç. Fonts de la Conselleria de Sanitat indicaren que no existeix cap tipus de perill d'infeccions a més d'estar prohibit que les vaques mortes puguin arribar a fins a terres balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.