algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

La iniciativa privada pretén acabar els vells pòrtics de Santa Maria la Major

El primer tram de l'emblemàtic edifici va ser construït ara fa més de cent anys

Les velles arcades de la plaça de Santa Maria la Major, més conegudes com els pòrtics, podrien acabar-se a la fi, després d'una espera de més de 100 anys.

Els dos propietaris dels solars que toquen a la Plaça han manifestat a l'Ajuntament el seu interès per aixecar el tros que encara falta de l'emblemàtic edifici.

De fet, a l'actual normativa urbanística es fixava aquesta condició com a indispensable a aquells propietaris que en volguessin treure un rendiment immobiliari.

Fins al moment l'obra havia quedat aturada a causa de l'existència de múltiples propietaris que no es posaven d'acord per emprendre'n la urbanització.

Darrerament emperò un particular ha adquirit el tram comprès entre la botiga de Can Soler i l'antiga posada de Lluc. Propietari i Ajuntament han mantingut ja alguns contactes verbals per estudiar com s'ha d'envestir l'obra. Fins i tot el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, ha explicat que esperen la presentació del projecte d'un moment a l'altre.

Aquesta circumstància ha coincidit amb el fet que el conegut promotor inquer Joan Ferrà ara ha emprès la restauració de l'antiga posada de Can Amer per transformar-la en un establiment hoteler. El pati d'aquesta casa toca a la plaça de Santa Maria la Major.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.