algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

La batlessa Sureda critica el PSM de fer electoralisme amb les subvencions

L'equip de govern vol dur endavant un reglament sobre ajudes perquè sigui aprovat en ple

La batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), ha acusat el PSM «de fer electoralisme amb el tema de les subvencions». «No és cert "afirma Sureda" que haguem donat 175 milions en ajudes com diuen els nacionalistes sinó que hem aportat 70 milions durant l'exercici de 1998, bastant menys que l'any passat i com es pot veure no és veritat que hagem doblat la partida per donar ajudes».

Sureda va explicar que el grup municipal PSM «ha donat les dades errònies. Els 88 milions que es destinen al Patronat d'Esports es donen per via de subvenció perquè és l'única manera tècnica que tenim, així com les partides dirigides al Patronat de l'Escola Municipal de Mallorquí, el Consorci del pla Mirall i el Centre Assistencial de la Tercera Edat. Tots aquests organismes depenen de l'Ajuntament i no es pot comptabilitzar com a subvencions».

Sureda va expressar que «jo no repartesc les subvencions per caprici, com diu el PSM, ja que tot passa per comissió o per ple». La batlessa va assegurar que a l'ordre del dia del proper ple que se celebrarà dia 8 de març, durà l'aprovació d'un reglament de subvencions municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.