algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Educació convocarà 274 places per a docents en les oposicions de juny

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, que encapçala el conseller Manuel Ferrer, convocarà enguany a les Balears un total de 274 places per a docents. Els exàmens d'oposició, igual que es va fer en la primera fase, que va tenir lloc l'any passat, es realitzaran a partir de la darrera setmana de juny.

La proposta, que serà ratificada pel Consell de Govern, inclou 155 places per a professors de secundària, 90 places per al cos de mestres, 19 per a docents de formació professional i 10 per a l'Escola Oficial d'Idiomes. El nombre definitiu i la distribució de les places oferides ha estat consensuada entre el Govern i els sindicats d'ensenyament. La negociació es va dur a terme en una sèrie de reunions de feina mantingudes pel director general de Personal Docent, Javier Cubero, amb els representants sindicals del professorat. No obstant això, la proposta definitiva va ser ratificada pel conseller d'Educació, Manuel Ferrer, que n'és el responsable darrer i hi podria haver inclòs les modificacions que trobàs pertinents. Aquestes 274 places completen la convocatòria de places per a personal docent a les Illes Balears que es va realitzar l'any passat amb l'oferta de 275 places més per a docents de primària, secundària i per escoles d'idiomes.

Les oposicions per a mestres i professors sempre es fan durant els mesos d'estiu perquè els tribunals estan formats per professors i és millor que aquests estiguin alliberats de fer classes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.