cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Els nins del col·legi de Portocolom faran escola en aules prefabricades

El Govern enviarà les instal·lacions mòbils en el termini d'una setmana

La Conselleria d'Educació del Govern balear enviarà dues aules prefabricades al col·legi s'Algar de Portocolom per tal de col·locar els alumnes de les aules desallotjades la setmana passada per despreniments del sòtil. Com a mesura d'urgència, els al·lots s'hagueren d'instal·lar al passadís del centre.

Així mateix, Educació, realitzarà un estudi i iniciarà les obres de reforma de la part antiga del col·legi abans de final de curs.
El president de l'Associació de Pares i Mares (AMPA) del col·legi s'Algar de Portocolom, Joan Rosselló, explicà que «ahir "per dimarts" ens visità la secretària general tècnica de la Conselleria d'Educació, Concepció Sartorio, que es va comprometre a enviar les aules mòbils en una setmana o 10 dies. També assegurà que es construiran noves aules i la part antiga es destinarà a biblioteca i a sala de reunions».

L'Ajuntament de Felanitx inciarà demà la reparació del sòtil de l'aula. La primera passa serà fumigar les bigues de fusta per tal d'evitar el seu deteriorament. Aquesta operació es durà a terme divendres perquè ha d'estar 48 hores sense que hi entri ningú per prevenir les intoxicacions.

El pagament de les obres anirà a càrrec de la Conselleria d'Educació. Els pares es mostren molt satisfets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.