cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

La promotora des Canons estudia fer-hi un hotel de 5 estrelles

Cala Veya S.A. creu que la moratòria de Turisme pot impedir el complex projectat

Cala Veya S.A., la promotora de la urbanització des Canons ubicada al terme municipal d'Artà, està estudiant la possibilitat de construir un hotel de cinc estrelles a la zona ja que la moratòria de la Conselleria de Turisme del Govern impedeix que es pugui edificar el complex de caràcter residencial en un principi projectat.

No obstant això, la moratòria, que deixà de ser vigent el mes de desembre, no impedeix l'edificació d'un establiment hoteler de luxe. La promotora estudia aquesta darrera possibilitat per no haver d'esperar a començar les obres quan acabi la moratòria.

En aquests moments, Cala Veya S.A. està a l'espera de comptar amb l'informe favorable de l'Ajuntament per iniciar-ne la tramitació amb l'objectiu de poder executar les obres d'urbanització. Pere Pascual, en representació de l'empresa, va explicar que la promotora «no iniciarà cap tipus d'obra fins que no estiguin conclosos tots els tramits legals perquè puguem iniciar la urbanització».

De fet, la promotora reconeix que després de la signatura del conveni amb el Consell Insular de Mallorca (CIM) aprovat per ple el dia 6 de juliol de 1998, ha iniciat els tràmits per a la modificació del pla parcial d'urbanització.

Pascual anuncia que «la nostra idea es basa a dur a terme una modificació del pla parcial, d'urbanització consistent en un projecte adaptat al conveni i a les necessitats reals de la zona». El representant adverteix que la promotora no descarta la possibilitat de construir un hotel de cinc estrelles o una zona turística de luxe a es Canons.

Segons Pascual, «de moment sabem que la moratòria de la Conselleria de Turisme del Govern balear impedeix que puguem construir el complex residencial que havíem projectat a no ser que esperem que conclogui la moratòria. Una altra via per iniciar les obres és que ens decantem per dur a terme un hotel de cinc estrelles, projecte que estudiam».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.