cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

La Sala atura la futura explotació de les pedreres de Son Corb i Son Corpet

Els veïnats afectats protagonitzaren una protesta pacífica en el darrer ple municipal

Les noves pedreres de Son Corb i Son Corpet no s'obriran almenys per ara després que l'Ajuntament de Sineu hagi acceptat les al·legacions contra aquestes activitats presentades pel GOB i per l'associació de veïnats Serra Morena. D'aquesta manera, les dues pedreres no seran incloses dins de la normativa urbanística, tal i com ho demanava el promotor de l'extracció. Això no obstant, sí que estan previstes al nou pla de pedreres del Govern balear que encara s'ha d'aprovar de forma definitiva.

D'altra banda, la Sala ha rebutjat la reclamació presentada per l'empresari de les explotacions, on s'argumentava que se li havia d'autoritzar la llicència d'activitat en base a aquest nou pla que encara no ha entrat en vigor.

Els veïnats de l'associació Serra Morena, que es veuran seriosament perjudicats si es posen en marxa les noves graveres, varen protagonitzar una petita manifestació simbòlica al darrer ple municipal, en el qual es va aprovar la revisió de les normes subsidiàries del municipi sense incloure emperò aquesta explotació.

A l'informe fet pels serveis jurídics municipals s'esmenta que no es justifica l'obertura d'una pedrera a causa dels nombrosos perjudicis que ocasiona una activitat d'aquest tipus a la salut dels residents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.