cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Gilet donarà la seva versió del cas Calvià quan la prescripció sigui ferma

Vellibre diu que, si el conseller ho fa, ell també convocarà una conferència de premsa

Immediatament després de conèixer la decisió del jutge de donar carpetada al cas Calvià, Francesc Gilet anuncià que convocaria una conferència de premsa quan l'acte sigui ferm per aclarir els fets des d'un punt de vista personal, polític i jurídic.

L'altre acusat, Eduard Vellibre, digué que, si l'exconseller adjunt realitzava declaracions més endavant, ell també ho faria. Vellibre opinà que havia assumit les responsabilitats polítiques de l'afer i que «havia anat a la sala disposat a assumir-ne les jurídiques».

L'altre protagonista del cas, José Miquel Campos, la víctima de l'intent de suborn, és limità a afirmar que estava «molt cansat» després dels set anys al llarg dels quals s'havia perllongat l'assumpte.

Francesc Gilet afirmà que havia «patit pena de banquet» fins l'arribada de la prescripció. L'exalt càrrec popular considera que aquesta és la «pitjor condemna que pot patir un innocent». També lamentà la «desgràcia que havia caigut sobre la meva família, que ha hagut de fer front a una gran pressió i ha estat a punt de trencar-se». L'exconseller agraí a l'esposa i als fills el suport que li havien donat.

Eduard Vellibre, que vessava llàgrimes com a resultat del «gran impacte emocional» i com a símptoma d'un fort constipat, no volia fer declaracions però, en conèixer l'anunci de Francesc Gilet, digué que si l'exconseller ho feia, ell també convocaria una conferència de premsa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.