bruma
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

El Govern rep la propietat del senyal de la TV valenciana a les Balears

L'executiu adverteix Voltor que d'aquí a poc temps quedarà en la il·legalitat

La Generalitat Valenciana ha cedit al Govern balear la propietat del senyal de la Televisió Valenciana a les Illes. Això implica que, en aprovar-se la llei de tercers canals, qualsevol altra institució o entitat que gestioni la recepció dels senyals "com ara Voltor" quedarà en una situació d'il·legalitat. Així ho acordaren ahir el president de la Generalitat Valenciana, Eduardo Zaplana, i el seu homònim balear, Jaume Matas, a la reunió que varen mantenir a les Cases de sa Font Seca de Bunyola.

Durant la roda de premsa posterior a la reunió, Matas aprofità per «donar a Voltor una darrera oportunitat» d'arribar a un acord de venda al Govern dels seus repetidors. Matas recordà que l'executiu té un manament parlamentari per fer-se càrrec de la recepció a les Illes dels canals en llengua catalana i que, tot d'una que s'aprovi la llei de tercers canals, muntarà la seva pròpia de repetidors, si Voltor no li ven els seus.

Voltor sempre s'ha negat a vendre a l'executiu els seus repetidors, ja que demana un reconeixement al seu paper històric en la recepció dels canals en llengua catalana. Aquest reconeixement, segons l'entitat vinculada a l'OCB, hauria de manifestar-se mitjançant una fórmula que permetès la cogestió dels repetidors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.