cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

El Migjorn es llança al carrer per Miguel Àngel

Té 10 anys i la seva vida pot dependre de 25 milions per fer-se una operació en els Estats Units

Nom Miguel Àngel Romero Martínez, té deu anys i un futur poc encoratjador a causa de la distròfia muscular que pateix des del seu naixement. Els metges ja han sentenciat que als dotze anys la cadira de rodes s'haurà de convertir en la seva malaurada companya i als vint, la mort el començarà a enrevoltar a poc a poc.

La solució per deixar de banda aquest destí fatal es troba a Memphis, Estats Units (com bé sap Pau Planas, amb un problema similar) però per fer-la realitat manquen 25 milions de pessetes.

Quasi arreu de Mallorca i als llocs més insospitats es poden trobar cartells als que es fa extensiva aquesta crida d'auxili als ciutadans. Des de fa temps els companys de classe de Miguel Àngel, així com els ajuntaments de la comarca del Migjorn i associacions veïnals, s'han llançat al carrer per ajudar aquest nin santanyiner. L'organització de concerts, desfilades de models i altres activitats s'han multiplicat al llarg d'aquestes festes de Nadal.

Així mateix, la fundació Pau Planas de Binissalem també s'ha compromès a ajudar-lo amb uns doblers que sobraren de la recaptació popular que es dugué a terme a l'estiu perquè fes el viatge al que ara s'ha d'enfrontar Miguel Àngel.

La cita és el 27 de gener i malgrat tot, encara falten doblers perquè el present més esperat dels reis d'Orient per Miguel Àngel i la seva família es faci realitat. La seva mare, Aurelia Martínez, explicà l'encoratjada que es trobava per continuar lluitant fins al final.

La seva vida està en les mans de tothom. Per ajudar Miquel Àngel hi ha a disposició dels interessats el número de compte de La Caixa 0101126105.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.