nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

La direcció del PP no vol que Joana Aina Vidal vagi a les llistes del 99

Fonts del partit diuen que, si Verger i Matas volguessin, ja hauria estat readmesa

La «parsimònia» amb què el Comitè de Conflictes del Partit Popular s'ha pres la readmissió de Joana Aina Vidal respon a la voluntat que la diputada no pugui formar part de les llistes electorals. Així ho va manifestar ahir a Diari de Balears un alt càrrec amb bones relacions i influència sobre totes les sensibilitats del partit. El dirigent va demanar expressament no ser identificat.

Segons el polític, l'anul·lació de les sancions imposades a la diputada salinera podria postergar-se fins que les llistes electorals no estiguin tancades, de manera que el seu retorn a la primera línia de la vida política quedàs bloquejat, si més no a curt termini.

De tota manera, matisà el polític conservador, no es poden fer recaure totes les culpes sobre el Comitè de Conflictes. Segons ell, si Joan Verger, president del partit, i Jaume Matas, president del Govern, fessin valer tota la seva influència per resoldre el cas de Vidal, aquest ja faria temps que estaria solucionat.

Joana Aina Vidal, suspesa de militància i expulsada del grup parlamentari per votar a favor de la creació de comissions d'investigació dels casos de corrupció, ha demostrat durant tota la legislatura una conducta parlamentària que tots els sectors del partit popular consideren digna d'elogi per la seva coherència amb el programa electoral. Vidal ha votat sempre amb el Partit Popular llevat dels casos referits a la investigació de la corrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.