nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

Els productes illencs gaudiran de promoció a l'ombra de la Universíada

El Govern Matas muntarà un envelat amb estands comercials a Palmanova

La Universíada 99, competició esportiva que enguany tindrà lloc a Palma amb la participació de 160 països, es convertirà en un gran marc de promoció dels productes de les Balears. La Conselleria d'Agricultura, Comerç i Indústria del Govern balear habilitarà en els terrenys de la Universíada un envelat en què s'hi situaran diferents estands amb els productes que es fan a les Illes.

Tenint en compte el gran desplegament de mitjans de comunicació (1.200 periodistes, dels quals 700 procediran del continent asiàtic) i delegacions de tot el món que vindran a Palma per cobrir aquest esdeveniment esportiu «la Conselleria considera aquesta circumstàcia com a molt oportuna per fer conèixer els aliments i productes que es fabriquen a les Illes», comenta un portaveu de la Conselleria. S'ha de pensar que la Universíada mourà també molts voluntaris i es convertirà en un gran fenòmen social.

L'envelat en què s'instal·laran els estands de les empreses representatives de les Balears estarà situada a Palmanova a l'area de serveis de la Universíada 99, al costat dels hotels en els quals tenen previst allotjar-s'hi la major part dels 7.000 atletes que competiran i la resta de representants de cada país que visitin aquests dies l'Illa. Fonts de la Fundació Universíada calculen que s'acreditaran un total de 14.000 persones.

La Conselleria ha remès una carta a les empreses de les Balears perquè puguin participar en aquesta iniciativa «que ens beneficiarà a tots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.