algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
10°

El nou planejament limitarà al mínim el creixement urbanístic a foravila

Les normes subsidiàries afavoriran l'aprofitament del sòl urbà en el poble

La nova normativa urbanística que l'Ajuntament de Lloret ja ha aprovat de forma inicial afavoreix un notable creixement de l'actual nucli urbà però restringeix molt les construccions en sòl rústic.

El consistori llorità fa comptes així d'aturar el fenomen urbanitzador que s'ha produït els darrers anys a fora vila i que ha portat a la segregació d'algunes grans possessions com la de Son Joan Arnau com a exemple més recent.

La major protecció s'aplicarà a Son Marron, Son Joan Arnau, la Comuna, Son Gelabert de Baix i el puig de Son Virgo, on s'exigiran 4 quarterades per construir i 100.000 en el cas de noves segregacions. El mínim per edificar en sòl rústic que no tengui un especial interès quedarà fixat en només dues quarterades si bé en aquestes àrees hi ha poques propietats que reuneixin aquests requisits.

El batle, Joan Jaume, va explicar que «si l'actual planejament s'aprova amb aquestes condicions el 90% de les parcel·les del municipi quedaran sense noves possibilitats constructives, a no ser que es vagin unint petites finques per fer-ne de més grosses».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.