nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

L'Observatori de Mallorca aposta per la recerca de l'estrella de Betlem

Kidger, investigador d'aquesta teoria, visitarà el centre de Costitx

L'Observatori Astronòmic de Mallorca (OAM) està disposat a col·laborar en la recerca de la hipotètica estrella que guià els Reis Màgics a Betlem. El director de l'Observatori, Salvador Sánchez, ha afirmat que és previst que arribi a l'Illa el científic Marck Kidger de l'Institut d'Astrofísica de Canàries (IAC), el qual sosté que l'estrella que ajudà els Reis a viatjar cap a Betlem va ser en realitat l'explosió d'una supernova. «Si ell ens demana la nostra col·laboració en la seva investigació nosaltres no hi tenim cap inconvenient».

En aquest sentit Sánchez diu que l'Observatori de Mallorca disposa de càmeres electròniques «que ens permeten immortalitzar qualsevol cosa que detectem l'espai. Això pot ajudar a la recerca de les restes de la supernova de Betlem», que suposadament es troba entre les constel·lacions de l'Àguila i de Capricorn.

De fet, Kidger ha visitat en algunes ocasions l'Observatori de Costitx, des d'on ha oferit conferències divulgatives sobre recerca d'asteroides», explica.

Error històric?
Sanchéz troba «molt coherents» les últimes investigacions de Kidger i altres científics que asseguren que Jesucrist no va néixer fa 1998 anys, sinó en març del segle V abans de Crist. I que el canvi de data és a causa d'un error comès per un monjo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.