cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

La Sala prohibirà instal·lar noves xarxes aèries d'electricitat al sòl rústic

L'Ajuntament de Manacor prohibirà la instal·lació aèria de xarxes d'electricitat al sòl rústic.
Aquesta iniciativa es va prendre a la darrera comissió d'Urbanisme i, per tal de dur-la endavant com més aviat millor, els tècnics municipals començaran després de festes a redactar el nou reglament.

En principi, aquesta mesura només afectarà les noves construccions dins sòl rústic, a les quals com a alternativa es dòna l'única possibilitat de soterrar les línies.

D'altra banda, a la mateixa comissió el delegat d'Urbanisme, Bartomeu Blanquer (PP), es comprometé verbalment a elaborar les bases per ampliar la protecció de les zones incloses a la Llei d'espais naturals (LEN).

Aquest compromís arribà sota l'amenaça del grup nacionalista d'abandonar la reunió si Blanquer no es comprometia a presentar l'estudi fet per l'arquitecte municipal, Carles Terrassa, abans que finalitzàs aquest any. Aquest compromís ja havia estat acordat a la sessió plenària de la Corporació del passat mes d'octubre. Per tal de donar-lo a conèixer a l'oposició, la propera setmana tindrà lloc una comissió extraordinària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.