nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La loteria deixa 600 milions a Mallorca

Dues administracions de Palma i una de Campanet els repartiren amb els números 7.308, 10. 423 i 8.844

La sort no té preferències estètiques. La pluja de milions que la Loteria Extraordinària de Nadal va deixar ahir a Palma ho corrobora, perquè els números premiats varen ser d'aquells considerats «lleigs».

L'administració número 5 de la ciutat, situada en el carrer del Sindicat, repartí ni més ni manco que 144 milions en dècims del 7.308, que «molts retornaven», explicà l'administradora, Carme Gil. La número 22, del carrer d'Anníbal, dirigida per Margalida Darder, va fer el mateix amb 30 milions per haver venut el 10.423, que en principi tampoc no apassionava.

A primeres hores del matí, un enfilall de curiosos ja desfilava per la paradeta del Sindicat. Carme ens confirmà que «a la gent no li agraden els números baixos», com és el cas. La superstició va fer que molts rebutjassin un dels segons premis de la jornada.

Les notícies corren i, devers les onze del matí, el mateix batle de Palma, Joan Fageda, va fer un incís en el ple de Cort per dir que la ciutat havia resultat agraciada. En acabar l'àrid debat sobre el PGOU, ell i el regidor de Governació, Joan Bauzà, varen córrer per anar a felicitar Carme Gil en persona. Fins tres premiats havien passat per allà en apropar-se el migdia. Com era d'esperar, intentaven passar desapercebuts. Però no podien fer-se fonedissos per complet. Un dona de 80 anys va comprovar si el número corresponia amb el seu. La va «delatar» l'esforçada correguda que va emprendre tot seguit per atrinxerar-se en una sabateria de les rodalies. No la varen veure sortir en tot el matí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.