algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'Estat té dues cases i ha d'anar a lloguer...

La Guàrdia Civil ocupa un local municipal per la falta de doblers per construir un nou quarter

L'Estat té dos edificis a Felanitx i ha d'anar a lloguer per allotjar la Guàrdia Civil. Un lloguer simbòlic, és clar, ja que l'edifici que utilitzen els agents de la Benemèrita està provisionalment cedit de manera gratuïta pel poble i ben prest es traslladaran a la Creu Roja.

El Ministeri d'Interior té en propietat un vell edifici en el carrer de Jaume I, que antigament acollia el Cos de Carrabiners. Des que aquests varen desaparèixer, ara fa uns 50 anys, l'edifici roman tancat i en un avançat estat de deteriorament, tot i que era un esplendorós casal i es localitza en una excel·lent ubicació dins la vila.

Des de sempre, la Guàrdia Civil ha ocupat l'edifici de «sa Torre», en el carrer de Rocaberti. És un edifici molt antic i podria tractar-se de l'antiga possessió que dóna nom a la barriada. La propietat era municipal, però fou cedida a l'Estat. Des de fa molts d'anys, tant els agents de la Benemèrita com els tècnics municipals, han manifestat preocupació pel mal estat de l'edifici. Dia 30 de juny el quarter va haver de ser desallotjat i tancat pel desprendiment d'un tros del cel ras de la planta baixa, que amenaçava perill.

La situació no és gens afalagadora perquè no fa gaire, des de Delegació de Govern, s'ha informat que no és probable que es dugui endavant cap d'actuació a la caserna. El motiu justificat des de l'Estat és que abans s'han de dur endavant una gran quantitat d'actuacions prioritàries a la Península.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.