algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Els bars i «after hours» sense permís del Terreno indignen el veïnat

Els veïns del barri amenacen de mobilitzar-se per recuperar la zona

La barriada del Terreno té gairebé una desena de bars i sales nocturnes sense permís d'activitat de discoteca a altes hores de la matinada. Malgrat tot, i segons confirmen els veïns de la zona, els caps de setmana el carrer de Joan Miró i d'altres pròxims a la plaça Gomila, com el carrer de Bellver, es converteixen en una «vertadera desfilada de models amb autèntiques vibracions musicals». Amb aquestes paraules definia una veïna del carrer Joan Miró els grups de joves que des de dijous fins diumenge a les 12 del migdia pul·lulen pels bars situats a Gomila.

«Entren a les 12 de la nit i surten a les 11 o 12 del migdia de l'endemà. La música està a tot volum "mai més ben dit" i no paren de causar molèsties al veïnat, que pateix cada cap de setmana els renous d'aquests tuguris». Aquests «tuguris» són els temuts bars nocturns que per als residents són «nius de drogues» cada pic més presents en alguns llocs i que estan oberts fins que surt el sol l'endemà. Es coneixen amb el nom d'after hours i comencen a ser part de les vides dels veïns de la zona.

La presidenta de l'Associació de Veïns del Terreno, Magdalena Mulet, assegura que la majoria d'aquests locals no tenen llicència per funcionar com a after hour. «N'hi ha alguns que tenen permís per desenvolupar l'activitat de discoteca però tot i així incompleixen la normativa d'horari». I és que per llei, els locals han de tancar a les quatre de la matinada o si més no, abaixar el volum de la música a partir d'aquesta hora per tal de no molestar els veïns residents a la zona. «Són gent treballadora que han de matinar i que han de fer un esforç per dormir un divendres a les tres de la nit», explica Mulet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.