algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Els veïns de les Meravelles aniran als tribunals per impedir la construcció del bar

La protesta tornà a reunir prop de cent ciutadans

RAQUEL GIMENO Palma.
Els veïns de la zona de l'Arenal preparen un recurs contenciós administratiu davant els jutjats per tal d'aconseguir que es retiri el projecte de construir un bar de 400 metres quadrats en l'espai verd de la plaça de les Marevelles, situada a la Platja de Palma.

Així ho varen comunicar ahir les prop de cent persones que es varen concentrar a la plaça per dur a terme la segona convocatòria de les manifestacions previstes en contra del projecte.

Els crits i les reivindicacions dels residents es repetiren en un ambient que reproduïa la manifestació de dissabte passat dia 12 quan els veïns varen conèixer la notícia que Cort permetia destruir la darrera zona verda en condicions que queda a la franja de primera línia de la Platja de Palma. Així, doncs, l'Associació de Veïns de les Meravelles expressà una vegada més la seva indignació per boca de la presidenta, Joana Femenias, qui apuntà la voluntat de dur el cas als jutjats.

De nou, els manifestants comptaren amb el suport del grups municipals de l'oposició.
El centenar de persones que s'uniren ahir en senyal de protesta cridaven, abanderats per una sola però enorme pancarta, «Fageda no compleixes les teves promeses. Zones verdes sí, barets no». Una frase que sembla no fer cap efecte en els govenants del PP de l'Ajuntament de Palma. El regidor de Manteniment, José María Rodríguez, va expressar recentment el seu parer sobre la qüestió i va assegurar que es tractava d'un projecte totalment legal i que, per tant, «si s'han de queixar, que ho facin via judicial», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.