cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Govern modifica el reglament de Mondragó per fer-hi un centre d'acollida

Els propietaris del parc, decebuts, diuen que ells no poden ni enrajolar ca seva

«El Govern pretén tirar endavant la construcció d'un edifici de nova planta al parc, mentre que els altres 420 propietaris ni tan sols no poden canviar els usos de les barraques de roquer o enrajolar-les». Així ho va denunciar ahir l'Associació de propietaris de Mondragó, un cop tingueren coneixement de l'edificació d'aquest centre, que tindrà una inversió de 30 milions de pessetes i s'ubicarà en el mateix lloc on hi ha la caseta de fusta que fins ara s'ha utilitzat com a centre de recepció.

Per tirar-ho endavant, la Conselleria de Medi Ambient realitzarà una modificació puntual del Pla d'ordenació de recursos naturals (PORN) del parc. Aquest pla recull un reglament en què s'apunta que «els centres de recepció, informació i interpretació s'ubicaran en edificis ja existents».

Des de la Conselleria ahir es justificà aquesta actuació dient que «s'obrí un concurs per adquirir algun edifici i aquest quedà desert. Motiu pel qual ens hem vist obligats a construir-ne un de nou». De fet, tot i que ahir acabava el termini per presentar al·legacions contra aquesta modificació del Pla d'ordenació, l'agrupació ecologista GOB diu que «sembla que el projecte ja està redactat».

L'Associació de propietaris de Mondragó esmentà ahir que «a la darrera junta rectora es comentà aquesta possibilitat i ja diguérem els impediments que hi havia. Ara ens adonam que els impediments només existeixen per a nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.