algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els comerciants escometen els polítics per les obres de la plaça

La celebració d'un ple municipal ahir vespre fou aprofitada pels comerciants del carrer de sa Lluna i de la plaça Constitució per escometre els polítics i mostrar la seva més contundent indignació per tal com es fan les obres.

Andreu Oliver, president dels comerciants, després de reiterar el seu rebuig a com es fan les obres, acusà els polítics de voler dur a terme una reforma circulatòria encoberta i al marge de l'opinió dels ciutadans. També va demanar la reducció de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE).

En aquest sentit, la regidora responsable de Governació, Isabel Alcover, va assegurar que encara no hi havia res decidit al respecte, però sí que ja havia comentat amb alguns polítics la que ella, de manera personal, considerava era la millor solució i que sembla havia estat ben rebuda.

Aquesta proposta consistiria a permetre que el carrer de Bon Any continuàs obert al trànsit en direcció a Plaça, per tal de descongestionar el carrer de sa Lluna, per on també s'hi podrà circular. En aquest cas, els vehicles haurien d'anar per davant la parròquia de Sant Bartomeu i seguir la via del tramvia, fet aquest que si que podria provocar un punt conflictiu davant el carrer Cristòfol Colom que s'hauria d'estudiar a fons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.