algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Govern i Insalud volen obrir l'hospital comarcal a la propera legislatura

La comissió mixta que elabora el pla funcional del centre es reuní ahir a la ciutat

L'hospital comarcal obrirà les portes a la propera legislatura. Almenys aquestes són les previsions que manegen el Govern balear i l'Insalud, entitats que financien el projecte.

El director provincial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos i el gerent de Serbasa, Jose Maria Campuzano, així ho varen assegurar després de la segona reunió de la comissió tècnica que s'encarrega de definir ell futur centre que es va celebrar ahir a Inca.

De Santos informà que el pla funcional que s'està fent i que defineix els serveis del futur de l'hospital es troba molt avançat. En aquest sentit creu que el proper estiu es pot començar el projecte arquitectònic i que, per tant les obres podrien iniciar-se en el primer trimestre del 2.000.

A més afegí que segons la seva experiència «els projectes només es retardaven quan faltava un acord polític o tècnic o si no hi havia finançament, i tots tres condicionants es donen en aquest cas».

Segons esmentà de Santos, el futur hospital tindrà una capacitat aproximada del 125 llits i comptarà amb àrees diferenciades: medicina interna, cirurgia i maternitat. Una quarta secció seria la que compliria el paper d'ambulatori on s'hi ubicarien des dels serveis de rehabilitació fins a urgències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.