El Govern investiga les causes que fan tornar blanca la sobrassada illenca
Agricultura sospita que l'origen podria ser una partida de pebre bord de mala qualitat
Palma16/12/98 0:00
Part de la sobrassada de matances s'està tornant blanca enguany. Aquest típic producte mallorquí, que moltes famílies elaboren de manera artesanal, ha perdut el seu característic color no poques ocasions. Aquest fenomen, però, no ha afectat els productes treballats de manera industrial, els quals són sotmesos a estrictes controls i tenen la denominació Indicació Geogràfica Protegida, segons el Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca .
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
- Dues diputades de Vox tornen a muntar un espectacle al Parlament i s’insulten entre elles: «gilipollas» i «sinvergüenza»
- El primer tinent de batle de Petra va construir una bodega il·legal
- Nova junta gestora de l’OCB d’Inca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.