cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

Bauzà afirma que serà tolerant amb les infraccions de trànsit fins dilluns

Cort fa campanya prenadalenca de conscienciació del conductor

El tinent de batle de Circulació, Joan Bauzà, serà tolerant amb les infraccions de trànsit fins passat demà dilluns. Així, pels que aparquin en doble fila envers d'una multa lis posaran un fullet informatiu que explica com s'ha de comportar un automobilista. Aquesta bondat de Cort no arribarà, però, a les zones d'ORA, on es continuaran posant multes.

Així mateix, Bauzà reforçarà la vigilància de la ciutat amb 275 agents policies durant les festes de Nadal, fins al proper 10 de gener.
Respecte de la campanya de conscienciació de l'automobilista, l'objectiu és abastar tres àmbits que per aquestes dates es desborden: el trànsit, l'aparcament i la seguretat.

Entre aquests tres punts, el tinent va fer especial esment al tema de l'aparcament ja que, a part del desplegament policíac, s'ha iniciat des d'ahir aquesta política de prevenció d'infraccions per tal d'evitar els estacionaments en doble fila, en les zones de càrregues i descàrregues, així com en les parades d'autobús. I és que segons el decret aprovat recentment, només es podran aturar els cotxes en les zones de càrrega durant 30 minuts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.