cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

Els veïns afectats per la xarxa elèctrica duran Gesa als tribunals

Els veïnats afectats per la instal·lació de la xarxa elèctrica d'alta tensió entre Portocolom i Santanyí duran Gesa als tribunals.
De fet avui hi ha prevista una nova reunió per enllestir amb els advocats els darrers detalls de la denúncia. A aquesta es preveu que hi assisteixen un centenar de persones.

El president de l'Associació de veïns de Cala d'Or, Miquel Galmés, explicà ahir que «la denúncia es fonamentarà en el fet que quan Gesa demanà l'autorització no informà que la xarxa seria d'alta tensió, ni que tendria torres de 30 metres d'altària. A més, s'emprarà l'estudi de l'hospital Ramón y Cajal de Madrid que diu que pot produir càncer».

D'altra banda, Jesús Núñez, també president de l'esmentada associació i que mantè als jutjats una pugna amb Galmés pel seu control, creu que la via legal no és la més adient. Per aquest motiu, Núñez s'entrevistà ahir amb el batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), amb l'objectiu de trobar suport polític contra la col·locació de la xarxa. «El batle hi va venir a bé i al proper ple es presentarà una moció en contra de la seva instal·lació», comentà Núñez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.