nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

El PP dóna per segur que el cas Túnel acabarà en condemna ferma

El PP Balear ja dóna per segur que la sentència del cas túnel de Sóller acabarà amb codemna ferma per a Cañellas, tal com avançà Diari de Balears dilluns passat. Fonts d'aquest partit afirmaren que «segons les filtracions que ens conten» la decisió final del Tribunal Suprem podria ser castigar Gabriel Cañellas, fundador del PP Balear, a sis anys d'inhabilitació per ocupar càrrec públic i a 120 milions de multa.

Si fos així, la Sala Segona del Suprem acceptaria la tesi de l'acusació particular, centrada en el fet que Cañellas cometé delicte de suborn i de prevaricació continuada en l'adjudicació de les obres del túnel de Sóller a l'empresa d'Antoni Cuart i en la posterior concessió de les pròrrogues.

No obstant això, el Suprem encara es troba en fase de redacció de la sentència. També hi ha preocupació dins el PP pel fet que l'exconseller Jeroni Sáiz, actual coordinador del pla Mirall de Palma, també es podria veure esquitxat per la decisió judicial.

Fonts de l'acusació particular indicaren que probablement la decisió definitiva de l'Alt Tribunal es coneixerà la pròxima setmana. Aquesta decisió ha despertat una gran expectació en el si del PP, que demà celebra a Inca la seva gran convenció per nomenar oficialment Jaume Matas com a candidat a la presidència del Govern, i Joan Fageda com a candidat a batle de Palma. L'acte es vol presentar com una prova d'unió del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.