algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Foment diu que el tall de la carretera no és més que una estratègia política

«Molts de veïns no sabien que instal·laran semàfors», diu el PP local

El director general d'Infraestructures del Govern, Joan Antoni Ramonell, ha qualificat la mobilització de divendres passat a Vilafranca com «una estratègia política organitzada pel batle Bauçà».

Segons Ramonell «no hi havia cap tipus de motiu per tallar el trànsit de la carretera, perquè fa unes setmanes vàrem signar un compromís amb la Sala per poder instal·lar els semàfors».

De fet, durant aquesta darrera setmana ja se n'ha col·locat un i, d'acord amb el compromís del Govern, la resta es posaran abans de quinze dies. Els semàfors que resten encara no s'han habilitat perquè els han de dur de fora però, Antoni Gayà, portaveu del PP a la Sala, va afirmar que «Verger es comprometé que el mateix dia que arribassin a Palma s'instal·larien».

La manca d'autorització perquè els veïns duguessin endavant la seva protesta fou objecte de crítiques pel director general.
Ramonell afirmà que «aquesta setmana, la Delegació de Govern analitzarà amb tota seguretat aquest fet i, potser, imposi una sanció econòmica, almanco és el que pertoca».

D'altra banda, el poble de Vilafranca es mostrava ahir sorprès per l'èxit de la mobilització. Des del PP, tot i que és a l'oposició, Antoni Gayà així ho confirmà. També va reconèixer que el Consistori tenia coneixement de la il·legalitat d'aquesta convocatòria però que malgrat això, «era necessari fer-la».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.