cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
31°

L'escola del Rafal Vell tanca les aules d'Infantil per por que s'esbuqui el sostre

Part del guix es va desprendre a causa de les goteres

Les aules d'Educació Infantil del col·legi públic del Rafal Vell, on s'imparteix classe a cent infants de quatre i cinc anys, han quedat tancades pel perill d'esbucament del sostre a causa de les goteres derivades de les obres que es fan al pis superior.

Part del guix del sostre es va desprendre ahir per la forta pressió de l'aigua acumulada durant aquests dies d'intensa pluja.
Els nins varen haver de ser traslladats a altres dependències i de moment han quedat sense un lloc on els puguin impartir classe.
Els incidents han provocat la indignació dels pares d'aquests infants, que estudien denunciar la Conselleria d'Educació del Govern balear «com a responsable d'una mala planificació i gestió de les obres del centre», va explicar una mare afectada. En aquest sentit diu que «la Conselleria s'havia compromès que les obres del pis superior, on s'ubicaran aules per a nins de tres anys, estarien llestes pel novembre. Les obres encara van per a llarg, cent al·lots de quatre i cinc anys han quedat sense classe i el que és més greu, s'ha posat en perill la integritat de nins i professors», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.